Meny
Vår verksamhet

Våra sociala medier

Vi är sociala! Vi finns på Facebook, Instagram, Linkedin och Youtube. Nedan kan du läsa mer om vår närvaro i de olika kanalerna.
En härlig blandning av både nytta och nöje. – Följ oss gärna! 

Frövi Judo

Facebook

Här berättar vi om bankens satsningar gällande vår samhällsnytta, såsom sponsring och projekt.
Vi delar även med oss av vad som sker bakom kulisserna på banken och senaste nytt vad som sker respektive ort inom Sparbanken Bergslagen. Vi publicerar intervjuer med både företagare och privatpersoner och du får ta del av värdefulla tips och ekonomiråd genom livets alla skeenden.

Samhället är i ständig rörelse och ibland sker saker med kort varsel. Facebook och Instagram är snabba kommunikationskanaler, följ oss för att inte missa snabba ändringar såsom avvikande öppettider m.m.

Lindesberg, vy över sjö

Instagram

En bild säger mer än tusen ord! Som sparbank värnar vi om människorna, föreningarna och företagen i Bergslagen. På vår Instagram visar vi stolt upp bild och film på lokalidrott, sponsring, evenemang, tips och personporträtt av olika slag. Här visar vi även upp lokala guldkorn, från norr till söder.

Man presentating

Linkedin

På Linkedin kan du läsa om, och följa våra företagshjältar på alla möjliga olika evenemang och uppdrag. Lär känna oss som bank, våra anställda och ta del av våra lediga tjänster. Vi bjuder även på nyheter och värdefulla tips och råd, både till dig som privatperson och företagare.  

barn skakar hand över konferensbord

Youtube

Youtube är en ny kanal för vår del. Här kommer vi att publicera filmer som vi skapar, allt från reklamfilmer till företagsbesök.

Policy i sociala medier

 

Via vår Kundservice sida kan du få guidning i ditt ärende och svar på dina frågor.

På våra sociala medier tänk på att inte lämna ut personlig information, som personnummer, kontonummer, kortnummer, PIN-kod, lösenord eller annan känslig information på Facebook, Instagram eller LinkedIn då detta inte är våra kanaler kan vi endast svara på allmänna frågor. 

Var uppmärksam på att det du skriver på sidan blir synligt för andra användare och kan röja din status som kund samt vilka produkter och tjänster du använder hos Sparbanken Bergslagen eller annan bank. 

Vi skickar aldrig ut meddelanden till dig där vi ber dig att lämna ut personliga uppgifter eller att logga in på internetbanken via en direktlänk. Får du sådant meddelande från någon som uppger sig vara anställd i banken, kontakta oss omedelbart. 

Håll god ton

På våra sociala medier sidor vill vi att man håller en trevlig och saklig ton. Vi kommer att plocka bort kommentarer som är av kränkande karaktär. Användare som bryter mot reglerna kan komma att blockeras. Vi ber dig att respektera FacebookInstagramsLinkedIns och Youtubes regler och svensk lag, särskilt dataskyddsförordningen (GDPR).

Behandling av personuppgifter

Sparbanken Bergslagen behandlar dina uppgifter i enlighet med dataskyddslagstiftningen (GDPR). Att använda Facebook, Instagram och LinkedIn innebär i dagsläget att dina personuppgifter kan komma att överföras till tredje land utanför EU/EES-området. Tredje land omfattas inte av GDPR, vilket kan innebära en ökad risk i integritetshänseende, bland annat när det gäller möjligheter för myndigheter i tredje landet att få tillgång till dina personuppgifter och för dina möjligheter att utöva kontroll över personuppgifterna. Sparbanken Bergslagen är behjälplig att, så långt det är möjligt, ytterligare informera dig om integritetslagstiftningen och skyddsläget för personuppgifter i tredjelandet.

För information om Sparbanken Bergslagens personuppgiftsbehandling, se Behandling av personuppgifter.

Kommentarer eller meddelanden får inte innehålla:

  • Obehörig publicering av upphovsrättsskyddat material
  • Länkning till sidor som innehåller olagligt material
  • Uppmaningar till brott eller annat som bryter mot svensk lag
  • Hets mot folkgrupp, sexistiska yttranden eller andra trakasserier
  • Olaga våldsskildring eller pornografi
  • Hot, skvaller eller lögner
  • Förtal, personangrepp eller ärekränkande inlägg
  • Svordomar eller obscena ord
  • Kommersiella budskap